Küldetésünk

PSZICHOLOGUSTKERESEK.HU > Küldetésünk

A pszichologustkeresek.hu közösséget Geszvein Erika tanácsadó szakpszichológus hozta létre egy elkötelezett csapattal (webfejlesztő, jogász, pszichológus, marketinges szakember) az önismereti kultúra fejlesztése érdekében. A pszichologustkeresek.hu egy dinamikusan fejlődő honlap és adatbázis, amely az önismerettel foglalkozó diplomás szakembereket (pszichológus, szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichiáter) és  az Igazságügyi Minisztérium Közvetítői Névjegyzékében szereplő mediátorokat fogja össze. A honlap megjelenési lehetőséget nyújt a szakemberek részére azáltal, hogy adataikat a leendő páciensek részére könnyen kereshető módon tehetik közé a világhálón, ezáltal összekötve a keresletet és a kínálatot. A honlap szolgáltatásai a látogatók részére ingyenesek, a szakemberek pedig többféle hirdetési megoldás közül választhatják ki a részükre legjobbat.

A honlap önismereti hírportálként is működik, hitelessége annak köszönhető, hogy az itt megjelenő írások mindegyikét a téma szakértői jegyzik.

A pszichologustkeresek.hu fórumrendszert is üzemeltet szakemberei és az oldalra regisztrálók részére a pszichológiai, pszichiátriai témákkal kapcsolatos igényes kommunikáció céljából.

Az oldal magas színvonaláról webfejlesztő, jogász, marketinges gondoskodik, szakmai hátterét pedig pszichológus biztosítja. Az oldal működését ügyfélszolgálat segíti.