Gyakran Ismételt Kérdések

PSZICHOLOGUSTKERESEK.HU > Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mi a pszichologustkeresek.hu honlap célja?

A pszichologustkeresek.hu egy dinamikusan fejlődő honlap és adatbázis, amely az önismerettel foglalkozó diplomás szakembereknek (pszichológus, szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichiáter) és az Igazságügyi Minisztérium Közvetítői Névjegyzékében szereplő mediátoroknak nyújt megjelenési felületet. A szakemberek adataikat könnyen kereshető módon tehetik közé a világhálón, ezáltal az érdeklődők könnyen megtalálhatják őket.

A honlap önismereti hírportálként is működik, hitelessége annak köszönhető, hogy az itt megjelenő írások mindegyikét a téma szakértői jegyzik.

A pszichologustkeresek.hu fórumrendszert is üzemeltet szakemberei és az oldalra regisztráló vendégek részére a pszichológiai, pszichiátriai témákkal kapcsolatos igényes kommunikáció céljából.

2. Kik regisztrálhatnak, mennyi ennek a díja?

Az adatbázisba való regisztrációra és hirdetői oldal létrehozására jogosultak a pszichológusi, pszichiáteri, mediátori tevékenységet jogszerűen végző személyek, vagy az őket bármilyen jogviszony keretében foglalkoztató egyéb személyek, intézmények, rendelők saját maguk, vagy az általuk foglalkoztatott szakemberek vonatkozásában.

Szakemberként a regisztráció ingyenes, a hirdetői oldal létrehozásának díjáról ezen a linken olvashat. A regisztrációval rendelkező szakemberek a külvilág számára nem jelennek meg, ehhez hirdetői oldalt kell létrehozni, a regisztráció a hirdetői oldal létrehozásához szükséges technikai lépés.

Vendégként bárki regisztrálhat, ezzel lehetőséget kap az oldal fórumain való részvételre, közvetlenül kapcsolatba léphet szakembereinkkel és értékelheti őket.

Vendégként a regisztráció és minden szolgáltatás használata ingyenes.

3. Mi a hirdetői oldal létrehozásnak előnye?

A szakemberként regisztrálók többfajta hirdetői megoldás közül választhatnak.

Alap csomagunkat annak ajánljuk, aki online jelenlétet szeretne magának egyszerűen és olcsón.

Plusz csomagunkkal részletesebben bemutathatja szakmai tevékenységét ezáltal növelve a leendő páciensek érdeklődését.

Ha állandó és markáns online jelenlétet szeretne szolgáltatásainak, tanfolyamainak, ha növelni akarja páciensei számát az online ajánlatkérések által is, ugyanakkor részese akar lenni a szakmai diskurzusnak online szakmai fórumainkon, akkor a Prémium csomag jó a választás.

Ha ön részese akar lenni a szakmai elit életének, ha rendszeresen szerepelni szeretne szakértőként a médiában, szakmai tudását állandóan fejleszteni kívánja a csomag által kínált szolgáltatásokkal (kedvezményes szupervízió, tanfolyamok, egyéb kapcsolódó szolgáltatások), ugyanakkor részesülni szeretne a többi csomag összes szolgáltatásából is, összességében fel akarja magát tenni a pszichológia térképére, akkor a Prémium Plusz az ön csomagja.

A hirdetői oldalak árairól e linken tájékozódhat.

4. Hogyan hirdethet ingyenesen szakemberként?

Amennyiben cikket, videót vagy más tartalmat közöl szerzőként oldalunk magazinjában, vagy blogjában úgy három hónapos Prémium Plusz tagságot kap. Szerzőként való szereplésével pedig páciensei számát is növelni tudja. A részletekkel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat.

5. A megrendelés menete, fizetés

Szakemberként a regisztráció elvégzése után hirdetői oldalát úgy tudja létrehozni, ha az Ön által választott csomag alján a “Létrehozom” gombra kattint. Ezután adja meg a felület által bekért adatokat. Javasoljuk, hogy kép(ek)et is töltsön fel magáról. Amennyiben hirdetői oldalához nem tölt fel képet, úgy a rendszer pár napon belül automatikusan profilképét tölti fel hirdetői oldalára.

A kért adatok megadása után küldheti el a rendelését. A rendelés elküldése után megjelenő oldalon tájékoztatást olvashat a fizetési feltétekről: itt jelenik meg az a bankszámlaszám, amelyre a szolgáltatás díja elutalható, illetve a tájékoztatás arról, hogy a díjat bankkártyával is kiegyenlítheti.

A rendelés elküldése után hamarosan díjbekérőt kap a Billingo rendszeréből. A díjbekérő letöltése után a „Számla letöltése” és a „Kiadások” gombok mellett megjelenik a „Kifizetem bankkártyával” gomb is, amivel a számla azonnal kifizethető.

Ha a közvetlen átutalást választja, kérjük, a megjegyzés rovatba írja be az e-mailen kapott díjbekérő sorszámát. A hirdetését annak ellenőrzését és az összeg beérkezését követően aktiváljuk.

6. Adatvédelem

A felhasználók adatait az adatvédelmi szabályok betartásával kezeljük. Erről bővebben itt és itt olvashat.

A szakember által feltöltött végzettséget igazoló okiratot, dokumentumot nyilvánosságra nem hozzuk, harmadik félnek nem adjuk át. E dokumentumok feltöltése a hirdetői oldal létrehozásakor a Honlap hitelessége, a szakmai fórumok bizalmassága és a nem idevaló hirdetések kiszűrése érdekében szükséges.