Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen szakembereinktől

PSZICHOLOGUSTKERESEK.HU > Kérjen ajánlatot, vagy kérdezzen szakembereinktől

Kérdését teljesen névtelenül teheti föl, csak egy e-mail címet kérünk, amelyre visszajelzést küldhetünk kérdése beérkezéséről, valamint a válasz megjelenéséről. A kérdés szövegét és a kérdést megválaszoló szakember reakcióját webhelyünk Pszichológiai magazin című részében közzétesszük.

Kérdezzen szakembereinktől
Erre a címre kapja majd meg a visszajelzést tőlünk, miután a kérdésére adott válasz megjelent a weboldalon.
Könnyebben tudunk megfelelő válaszadót találni, ha ön meg tudja mondani, hogy az alábbi problémakörök közül melyikhez kapcsolódik a kérdése. Több problémakört is megjelölhet, ha nem tudja, válassza a „Nem tudom megadni” lehetőséget.

Ha kitölti az alábbi űrlapot, ajánlatkérését és kapcsolatfelvételi adatait elküldjük azoknak a szakembereinknek, akik az ön által megjelölt problémakörökben vállalnak tanácsadást, segítségnyújtást. Ezt követően már közvetlenül az oldalunkon regisztrált szakemberektől várhat visszajelzést.

Ajánlatkérés
Természetesen nem kell megadnia a teljes vagy a valódi nevét, ha érzékeny témában kér ajánlatot. Bármilyen tetszőleges nevet megadhat.
Erre a címre kapja majd meg a visszajelzéseket tőlünk, miután elküldte az ajánlantkérést.
Telefonszámot nem kötelező megadni, de megkönnyítheti a kapcsolatfelvételt a megfelelő szakemberrel.
Kérjük, adja meg, melyik megyéből keres szakembert. Mindkettőjük számára fontos, hogy egymáshoz képest elérhető távolságban legyenek.